آسانسور کارگاهی آلیماک ایرانی

آسانسور کارگاهی آلیماک ایرانی ساخت ایران

شرکت بین المللی سهند پاد تولید کننده آسانسور کارگاهی


بالابر کارگاهی  در نیروگاه شیراز -جهرم


آسانسور کارگاهی آلیماک ساخت ایران


آسانسور کارگاهی سهند پاد


بالابر کارگاهی اس پی جی


بالابر کارگاهی سهند پاد


آسانسور کارگاهی SPJ


آسانسور کارگاهی آلیماک


آلیماک


بالابر کارگاهی آلیماک


بالابر کارگاهی ALIMAK


آسانسور کارگاهی آلیماک


آسانسور کارگاهی

آسانسور کارگاهی آلیماک


از نخستین روز تا کنون بر آن بوده ایم که با ضمانت محصولات خود و ارایه راهنمایی های علمی و تجربی ، در دستیابی به نتیجه مطلوب با مشتریانمان همراه باشیم و در این راستا کوشیدیم تا با بهره گیری از تجهیزات روز دنیا و همچنین گسترش تولید و پشتیبانی واحد تحقیق و توسعه،حامیان قوی تری برای مشتریانمان باشیم.

- شرکت تولیدی آسانسور کارگاهی گروه سهند پاد در تبریز  به بهره داری رسید ، از ابتدای راه اندازی شرکت، همواره طرح توسعه کمی  و کیفی شرکت مد نظر بوده و در دستور کار این شرکت قرار داشته است.

 

شرکت بین المللی سهند پاد  بنا بر نیاز صنعت ساختمان سازی و انبوه سازی و سازه های بلند مرتبه  ایران محصولی مطمین جایگزین مشابه خارجی و چینی شد و در بسیاری از پروژه ها در حال کارکرد می باشد.

اهداف اصلی این شرکت در بازار داخلی ، تامین آسانسور کارگاهی و بالابر کارگاهی  با کیفیت مطمین و رقابت پذیری می باشد..

این شرکت یکی از بزرگترین شرکتهای کشور در زمینه تولید بالابر کارگاهی و آسانسور کارگاهی میباشد که به امر تولید با استفاده از طراحی و محاسبات و ساخت کل سازه و مونتاژ موتور و تابلو برق منتهی می شود..

تلاش جهت گسترش حضور در بازار از طریق ارتقاء کیفیت محصولات و ارائه خدمات بعد از فروش به مشتریان و جلب رضایت آنان از اهداف اصلی این شرکت می‌باشد.

شرکت سهند پاد  در راستای انجام وظایف خود در فروش آسانسور کارگاهی – بالابر کارگاهی از راه دور اقدام در جهت تمرکززدائی و کاهش مراجعه حضوری مشتریان به محل شرکت آماده ارایه نونه محصولات و نمونه پروژه ها در سراسر کشور می باشد..

شرکت سهند پاد دارای پرسنل متخصص ، مجرب و آگاه بوده که به یاری هم ، مجموعه را به سوی اهداف متعالی خود یعنی رضایت مشتریان و حفظ کیفیت محصول پیش میبرند.

رمز موفقیت شرکت"قدرت تطبیق در پاسخگویی به تغییرنیازهای مشتری، استاندارد های ملی و بین المللی" است . در این شرکت مشتریان دارای ارزشی والا بوده و از ترکیبی کامل از خدمات شامل محصولات کیفی ،تحقیق وتوسعه خلاق ،تجربه ملی وبین المللی وتحویل قابل اطمینان کالابرخوردارند.این امر از طریق رویکردی مبتنی بر خدمات رسانی که د رتمام فرایند های درونی وبیرونی شرکت جاری است پشتیبانی میگردد.
شرکت سهند پاد تمام سعی و تلاش خود را به کار میگیرد تا کیفیتی شایسته تقدیم کارفرما نماید


مراحل نصب آسانسور کارگاهی


1- قبل از هر اقدامی ابتدا می بایست محلی را که قرار است دستگاه در آنجا نصب گردد ، کاملا بررسی گردد. ( بررسی شامل : جای قرار گرفتن کابین – فونداسیون آسانسور – محل مهارگیری  و نحوه استفاده از آسانسور در آن محل )

2-    2- باید برای آسانسور کارگاهی فونداسیون در نظر گرفته شود تا از محکم بودن زیر بنای آسانسورکارگاهی  اطمینان حاصل شود .

3-   3-  روی فونداسیون می بایست 4 عدد پلیت 1*40*40 به ابعاد و اندازه مشخص روی فونداسیون قرار گیرد .

4-   4-  سپس آسانسورکارگاهی توسط جرثقیل یا تاور کرین روی پلیت ها نصب میشود به شرطی که که فاصله میان دیواره و درب کابین حفظ گردد. (cm20-15)

5-   5بعد از قرار دادن روی پلیت ها باید آسانسور کارگاهی را توسط دوربین یا شاقول تراز کرد تا از انحراف در مسیر و پیچیدگی جلوگیری کرد .

6-  6-   بعد از تراز و ok بودن باید توسط نبشی های مخصوص شاسی آسانسورکارگاهی را روی پلیت ها نثبیت کرد ، سپس برق آسانسور را توسط فیوز A63 و یا A 100 به برق محل نصب متصل نمود .

7-   7بعد از این مرحله باید از سکشن 4 یا  5 ، کمربندی به دیواره سازه زده شود تا ارتفاع دهی با اطمینان بیشتری انجام گیرد و نحوه کمربند گیری به این صورت است که ابتدا باید سکشن ها و کابین نسبت به دیواره سازه در یک راستا باشند . ( پیچیدگی نداشته باشد . )

8-  8-   هنگام کمر بند گیری باید دستک ها از ناودانی نمره 10 یا 12  استفاده شود ، هم چنین نبشی های مورد استفاده جهت خرپا باید از نبشی 5 یا 6  استفاده گردد .

9-   9اگر سازه از اسکلت فلزی باشد که مهار زدن به راحتی انجام میگیرد ولی اگر سازه بتنی باشد باید در محل نشست بازوها پلیت رولبولت گردد.( cm 1*30*30 )

1او10 اولین کمر بند که زده شد همین اعمال در مراحل بعدی نیز تکرار میگردد ؛ که معمولا هر 6 متر یک کمربند الزامی است .

11-    11 در مرحله آخر انتهای آخرین سکشن آسانسورکارگاهی باید با استپ نهایی مسدود گردد تا از سقوط احتمالی آسانسور کارگاهی جلوگیری کند ، سپس قطع کن های انتها و قطع کن پایین آسانسور کارگاهی نصب می گردد.

12-   در انتها کابلگیر ها مونتاژ شده و دنده ها گریس کاری می گردد ؛ و رولیک های آسانسور با دقت بیشتری تنظیم شده و جهت تحویل آسانسور کارگاهی و انجام عمل پاراشوت آسانسور کارگاهی بارگذاری شده و تست میگردد.

 

نکته :  تمامی مراحل مونتاژ سکشن ها با جرثقیل یا تاورکرین انجام میگیرد که این اعمال با ابزاری بنام شاهین خود مونتاژ به صورت دستی توسط لاجرز ( تیفور ) قابل مونتاژ می باشد .



آدرس کارخانه :

تبریز بالاتر از جاده ایل گلی جاده شادآباد قطعه شمالی اداره گاز


دفتر مرکزی :تبریز بلوار استاد شهریار برج اداری شهریار طبقه 3 واحد 5


Mob:09143000059


Tel :041-36307062

 

Fax : 041-36554956

------------------------


بالابر کارگاهی - آسانسور کارگاهی - آلیماک - آسانسور کارگاهی آلیماک - بالابر کارگاهی آلیماک - آسانسور کارگاهی تبریز - آسانسور کارگاهی 2 تن - فروش آسانسور کارگاهی - تولید کننده آسانسورکارگاهی  و بالابر کارگاهی -آسانسور کارگاهی سهند پاد- آسانسور کارگاهی SPJ - آسانسور کارگاهی اس پی جی - آسانسور کارگاهی ایستا صدر - آسانسور کارگاهی تی سی سی اچ - آسانسور کارگاهی TCCH - بالابر کارگاهی سهند پاد - بالابر کارگاهی اس پی جی - بالابر کارگاهی SPJ - بالابر کارگاهی ایستا صدر - بالابر کارگاهی تی سی سی اچ - بالابر کارگاهی TCCH تبریز -


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.